Koffie & Anders Klantenkaart

Voor onze trouwe klanten maken we gebruik van de klantenkaart van Piggy, hiermee kunt u met 1 kaart bij verschillende ondernemers sparen. Hiervoor zijn pasjes voor aan uw sleutelbos beschikbaar of u maakt gebruik van de Piggy App. Bij het tonen van de klantenkaart ontvangt u voor elke bestede Euro 1 punt en voor elke Euro besteed aan Blond Amsterdam of Buzlau Castle 2 punten.

De bij ons gespaarde punten zijn met een geldige registratie inwisselbaar tegen de vermelde producten in het spaarprogramma. De geldigheid van de registratie wordt bepaald door Koffie & Anders. De waardepunten zijn niet inwisselbaar tegen contanten.

Bij het inleveren of de aankoop van een Cadeaubon of VVV Cadeaukaart ontvangt u geen waardepunten. Koffie & Anders behoudt zich het recht voor om tussentijds de voorwaarden van de klantenkaart te wijzigen of aan te passen.

Koffie & Anders behoudt zich het recht voor een klantenkaart die niet voldoet aan de voorwaarden  of die frauduleus doet voorkomen te weigeren. Zakelijke leveringen zijn uitgesloten van waardepunten.

Wij respecteren uw privacy en hebben hiervoor een privacy beleid opgesteld.