We gaan uitbreiden!

Het is al langer besproken, maar nu is het zover, we gaan uitbreiden met een speciaalzaak in kaas, noten en delicatessen. Niet op de huidige locatie van Koffie & Anders, maar aan de overzijde, Virmundtstraat 6-A. Uit ons assortiment verhuizen de noten dan mee.

Zodra de huidige huurder (New Kids by Demi) de verbouwing aan de Nieuwstraat heeft afgerond komt dit pand vrij en kunnen we aan de slag! Hiervoor verwachten we dan maximaal 2 maanden nodig te hebben, de verwachting is dat we hier in september 2019 mee kunnen beginnen.

Voor klanten en bedrijven die ons een warm hart toedragen is het mogelijk ons hierbij te helpen! Door nu al cadeaukaarten aan te schaffen kunnen wij een gedeelte voorfinancieren en krijgt u uiteindelijk een leuke korting. Deze speciale cadeaukaarten zijn tijdelijk te koop en vanaf 1-1-2020 in te wisselen bij zowel Koffie als Kaas & Anders! De cadeaukaarten zijn in delen in te wisselen en online is het saldo te controleren. 

 

 

  • Vraag voor zakelijke afname naar ons speciale aanbod met ook de mogelijkheid om online uw medewerkers een pakket te laten kiezen!

De teller van de cadaukaarten staat nu op:


€ 5755


De spelregels:

  • Cadeaukaarten zijn inwisselbaar vanaf 1 januari 2020 bij zowel Kaas & Anders als Koffie & Anders;
  • Op 31 december 2020 wordt het uitstaande tegoed door ons met 5% opgehoogd (uitgezonderd de cadeaukaarten van € 10);
  • Cadeaukaarten zijn in delen inwisselbaar maar niet op te waarderen;
  • Cadeaukaarten zijn onbeperkt geldig;
  • Bij bestedingen met de Cadeaukaart ontvang je geen Piggy punten;