De filter koffiezetter voor de echte liefhebber

Filterkoffie, een ochtendritueel waarmee je vertrouwd aan de dag begint, maar ook de rest van de dag nog van kan genieten, steeds weer vers gezet. De juiste koffie, maalgraad en watertemperatuur zorgen voor de allerlekkerste koffie, daarom onze keuze voor Moccamaster.

Neem de proef op de som, kom bij ons langs in de winkel

Bent u geïntresseerd in deze combinatie van koffie en de ideale filter koffiemachine, kom dan bij ons proeven, we hebben hiervoor alles in huis!

Moccamaster kwaliteit

Technivorm-Moccamaster is al jaren gespecialiseerd in het maken van koffiezetmahines, onder andere ook voor Douwe Egberts. Deze machines zijn allemaal handgemaakt en individueel getest, daarom met 5 jaar garantie! Het is die persoonlijke noot die onze producten uniek maakt.

De kwaliteit garandeert een eerste klas kop koffie door de uitgekiende watertemperatuur tijdens het zetten en de tijd dat water en koffie in contact zijn, alsmede de bewaartemperatuur. Al deze zaken voldoen aan de kritische eisen van het Europese Coffee Brewing Centre en de Specialty Coffee Association in Amerika en Europa.

Moccamaster, aanbevolen door Koffie & Anders

Ook voor de onderdelen en service van de verschillende Moccamasters kunt u bij ons terrecht, zelfs de Douwe Egberts modellen!

De historie van Technivorm-Moccamaster

Terug naar de jaren zestig

De geschiedenis van de Moccamaster begint bij Gerard-Clement Smit, een industrieel ontwerper en constructeur met een eigen ontwerpbureau. In 1964 richtte hij het bedrijf Technivorm in Elst op. In 1967 verhuisde de fabriek naar Amerongen, waar Gerard achter zijn oude woning een fabriekshal liet bouwen.

In 1968 begon Technivorm met de ontwikkeling van een koffiezetapparaat voor filtermethode.

Al snel volgden er verschillende modellen. In eerste instantie alleen voor particulier gebruik, maar vanaf 1983 werd ook een begin gemaakt met koffiezetmachines voor de professionele markt. Het succes leidde tot een explosieve groei van het bedrijf.

Moccamaster de duurzame en gezonde keuze

De duurzame keuze

Moccamaster koffiemachines worden in Nederland met de hand gemaakt en ondergaan een strenge kwaliteitscontrole. We willen het milieu zo veel mogelijk ontzien en maken alleen gebruik van hoogwaardige, energie-efficiënte en recyclebare materialen.

Moccamaster koffiemachines hebben een extreem lange levensduur en 5 jaar garantie.

Moccamaster werkt nauw samen met de ECBC European Coffee Brewing Centre en de Specialty Coffee Association of America and Europe. Door kennis met deze centra uit te wisselen, ontwikkelt en verbetert het bedrijf haar producten continue.

De gezonde keuze

Filterkoffie is weer populair. En daar is een goede reden voor: van alle koffiebereidingen bevat filterkoffie het minste cafestol. Dit koffiebestandsdeel verhoogt indirect het cholesterol, waarvan het negatieve effect ons allen bekend is. Voor het milieu heeft filterkoffie ook voordelen: minder energiegebruik bij productie en minder afval.

Moccamaster zet het vertrouwde kopje filterkoffie voor u!

Moccamaster, de toegevoegde waarde

Alle Moccamaster machines zijn handgemaakt in onze fabriek in Amerongen. Wij gebruiken hoogwaardige materialen en verwerken ze in productiefasen tot een betrouwbaar apparaat.


Elke machine wordt tot in het kleinste detail gecontroleerd. Zorgvuldig verpakt worden de Moccamaster machines over de hele wereld verstuurd.

Moccamaster apparaten hebben een extreem lange levensduur en hebben 5 jaar fabrieksgarantie.