De filter koffiezetter voor de echte liefhebber

Filterkoffie, een ochtendritueel waarmee je vertrouwd aan de dag begint, maar ook de rest van de dag nog van kan genieten, steeds weer vers gezet. De juiste koffie, maalgraad en watertemperatuur zorgen voor de allerlekkerste koffie, daarom onze keuze voor Moccamaster.

Neem de proef op de som, kom bij ons langs in de winkel

Bent u geïntresseerd in deze combinatie van koffie en de ideale filter koffiemachine, kom dan bij ons proeven, we hebben hiervoor alles in huis!

Moccamaster kwaliteit

Technivorm-Moccamaster is al jaren gespecialiseerd in het maken van koffiezetmahines, onder andere ook voor Douwe Egberts. Deze machines zijn allemaal handgemaakt en individueel getest, daarom met 5 jaar garantie! Het is die persoonlijke noot die onze producten uniek maakt.

De kwaliteit garandeert een eerste klas kop koffie door de uitgekiende watertemperatuur tijdens het zetten en de tijd dat water en koffie in contact zijn, alsmede de bewaartemperatuur. Al deze zaken voldoen aan de kritische eisen van het Europese Coffee Brewing Centre en de Specialty Coffee Association in Amerika en Europa.

Moccamaster, aanbevolen door Koffie & Anders