Café-Tasse

De lekkerste chocolade van een Belgisch familiebedrijf met een lange traditie in authentieke chocolade producten binnen uw handbereik. U vind hier een uitgebreid assortiment van pure chocolade, maar ook variaties in melk en witte chocolade. Unieke combinaties die de fijnproever weet te waarderen.

Bij Café-Tasse zijn we van mening dat je als fabrikant mede verantwoordelijk bent voor de gehele keten van de grondstof tot aan de consument, voor zowel de cacao, de overige ingrediënten als de verpakking. Dit om tot een verantwoord product te komen wat ook voor de lange termijn geen afbreuk doet op het welzijn van mens en milieu. Bij de selectie van de grondstoffen en de productie wordt hier steeds rekening mee gehouden. De chocolade grondstof wordt betrokken van Barry Callebaut in vloeibare vorm, het duurzaamheids programma hierover kunt u hier vinden. De afnemers verklaring kunnen we u op verzoek toesturen.
In het verleden heeft Café-Tasse gebruik gemaakt van verschillende keurmerken, maar vanwege het internationale afzetgebied van het merk en de verscheidenheid aan keurmerken is van dit beleid afgestapt. Voor Café-Tasse is duurzaamheid geen marketing instrument maar een vanzelfsprekendheid.