Hier de mogelijkheid om de (h)eerlijke producten van Koffie & Anders én Kaas & Anders te bestellen voor uzelf of als cadeau voor iemand anders. Dit is géén webshop, u dient hier zelf de producten in te voeren aan de hand van onderstaande categorieën. Het is dan mogelijk uw bestelling thuis te laten bezorgen op de volgende maandag of deze af te halen bij Kaas & Anders, de volgende dag vanaf 11 uur (dinsdag t/m zaterdag). 

Als we uw bestelling hebben voorbereid ontvangt u de kassabon per e-mail, hebt u gekozen om de bestelling zelf op te halen dan kunt u dit bedrag pinnen, kiest u voor bezorging op de volgende maandag dan kunt u het resterende bedrag pinnen bij bezorging.

Alleen de kosten voor bezorging, verzending en cadeaukaarten zijn bij het bestellen eventueel te voldoen via iDeal, voor alle andere kosten ontvangt u dus nog de kassabon!

 

Er is een selectie uit het assortiment weergegeven, het is uiteraard ook mogelijk de overige producten te bestellen via het opmerkingen veld in het bestelproces.